MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Marc Daniel
Maakte na het vwo kennis met belastingadvies bij Van Dien & Co in Lochem. Leerde het vak bij Ernst & Young in Enschede (1988 t/m 1995) en doorliep in deze jaren de opleiding tot Federatie Belasingadviseur. Vervolgens acht jaar eveneens in Enschede werkzaam bij Bakx Rombouts.
Voelt zich thuis in de praktijk van de familievennootschappen en adviseert graag vrije beroepsbeoefenaars. Kan zijn voorliefde om extra kritisch te kijken naar financiële producten goed kwijt bij het maken van inkomens- en vermogensplanningen.
Zou, als hij geen belastingadviseur was geworden, nu een eetcafé annex craft beer brouwerij hebben.

<<< Terug